پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۳۴

معاون استانداری زنجان تاکید کرد؛

لزوم تبیین و اشاعه فرهنگ دفاع مقدس در بین نسل جوان

لزوم تبیین و اشاعه فرهنگ دفاع مقدس در بین نسل جوان

زنجان-معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان بر لزوم تبیین و اشاعه فرهنگ دفاع مقدس در بین نسل جوان تاکید کرد و گفت: باید هفته دفاع مقدس به خوبی گرامی داشته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، خدابخش مرادی شامگاه شنبه در جلسه ستاد گرامیداشت مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت در محل استانداری زنجان بر لزوم تبیین و اشاعه فرهنگ دفاع مقدس در بین نسل جوان استان زنجان تاکید کرد و گفت: باید هفته دفاع مقدس به خوبی گرامی داشته شود.

وی اظهار کرد: محور همه فعالیت‌های استان در خصوص تجلیل، تکریم و ترویج فرهنگ هشت سال دفاع مقدس و شهدای استان و برگزاری کنگره ۳۵۳۵ شهید استان زنجان باید مورد تاکید قرار گرفته و به خوبی برگزار شود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان گفت: باید هماهنگی لازم با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای چاپ کتاب انجام شود و ضروری است دستگاه‌های اجرایی و کمیته‌ها به تناسب ایام تبلیغات محیطی لازم را مد نظر قرار دهند.

مرادی نافچی بر لزوم ضرورت حضور اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به تناسب نامگذاری در شورای نامگذاری استان تاکید کرد و گفت: این اداره کل به عضویت این شورا در آید.

وی نقش اداره کل آموزش و پرورش را در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش‌آموزان را مورد تاکید قرار داد و افزود: برنامه‌های دفاع مقدس باید در بستر فضای مجازی به خوبی برگزار شود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان گفت: باید ساخت یادمان‌های شهدا در سه شهر سلطانیه، نیک پی و ارمغانخانه مورد توجه جدی فرمانداران در این شهرستانها قرار گیرد.

مرادی نافچی افزود: برای برگزاری مطلوب کنگره ۳۵۳۵ شهید استان زنجان روسای کمیته‌ها، ادارات و دستگاه‌های اجرایی دارای شرح وظایف مشخصی هستند و در دستورالعمل نیز برای برنامه‌های دفاع مقدس استان ۱۷ بند گنجانده شده است.

وی تصریح کرد: همه آحاد جامعه مدیون شهدا هستند که بزرگترین سرمایه خود را در راه وطن دادند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان بر لزوم ضرورت ثبت برنامه‌های اجرا شده در حوزه دفاع مقدس در سامانه اعلام شده تاکید کرد و گفت: نباید سهل انگاری موجب شود تا جایگاه استان مغفول بماند.

کد خبر 5207419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha